Retardmarsen 2010

I dag var helvete med alle tentamnene over!<3 Da jeg var ferdig med siste oppgave i dag, gikk det faktisk opp for meg at nå er det bare kos resten av året! Jeg var så insane glad at jeg kunne ha danset på en homseparade eller noe lignende!

Da jeg kom hjem hadde jeg planlagt å være loner og se på SATC resten av kvelden, men da hadde jeg jo glemt at det var Nissemars i dag. Så da reiste vi ned dit, jeg orket ikke å gå i det toget rundt Miland fordi det var så sykt kaldt! Så jeg, Tone og Sonnev satt og venta på at alle skulle komme tilbake og servere oss grøt! Selv om jeg er den eneste av oss som liker grøt da.

Ja det var loddtrekning å, jeg var så sikker på at jeg skulle vinne når jeg hadde to lodd liksom. Jeg hadde my eyes on the price, men dessverre gikk fruktkurven til noen andre... Dagens nedtur.


Beklageligvis var ikke disse vinnerloddene...

 


På gråten.....

Så etter det hadde vært kaker åsånn, så skulle alle gå ut å synge for nissen. men det var så kaldt så det orket vi ikke, men Sonnev sto i døra og kikket lengselsfult etter alle "gavene" nissen ga bort. Til slutt gikk vi ut så hu også kunne få godteri.


Ta å gi meg det jævla godteriet a!


Har du vært snill i år da? Sonnev: Eh "ja"


"Retardmarsen 2010!

Men NÅ skal jeg se på Sex And The City!

2 kommentarer

Heenri:)

07.des.2010 kl.21:51

blir ikke bare kos resten av året, husk prøva om den kaldekrigen. I'm your gledesdreper<3

christine

07.des.2010 kl.21:59

Gleder meg som bare faen til den prøva, fordi jeg skal naile den og vise Haldis at jeg ikke bare er et airhead!<3

Skriv en ny kommentar

hits