Heftig shit du ikke kan forstå

I dag har jeg vært i Oslo, på Oslo City, Byporten, House Of Oslo, Sandvika og Ikea. Vi begynte shopingen klokka 10 og vi holdte på til kl:18 så jeg er drit sliten nå for å si det sånn! Men jeg har kjøpt alle julegavene og sko til juleballet så da er jeg happy happy happy! Når vi skulle kjøpe sko så var vi på dinsko og kikka så da vi fant noen fine så skulle jeg bare se meg i speilet og da jeg snudde meg for å gå tilbake, så jeg et veldig kjent ansikt. Så jeg kikket litt ekstra og det var faen meg Morten Ramm. Og så smilte han til meg og da visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Så jeg bare stod der med en høyhæla sko og glodde som en annen idiot.. Kunne ønske at jeg hadde spurt om han kunne rappa Heftig Shit<3

Så etter denne utrolige opplevelsen måtte vi gå videre ikke følge etter han sånn som jeg helst ville, så v gikk til Byporten og akkurat ved ingangen så møtte vi Kristin Skogheim! Og så heeh så var vi inne i en bokhandel og utenfor den satt Øystein fra øysteins tegneblyant på barne tv! Så da kjøpte jeg en tegnebok til broren min og så tegnet han en pingvin inni og skrev:Kjære Knut Ivar, du har verdens beste storesøster.

På slutten tok vi en Frozen Yoghurt på Yoghurt Heaven, den var kjempe god men det som var litt teit var at de bare hadde to smaker, tror de bytter hver uke men alikevel så var det litt rart.

Nå skal jeg straks spise pizza, lese Nemi og slappe av resten av kvelden. Og i morgen skal vi pakke inn alle gavene jeg har kjøpt.


Ilu<3

 

-Hva har dere gjort i helga?
- Hva hadde dere gjort hvis dere hadde møtt Morten Ramm?

Gnight<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits