juleball 2010


(forever young-one direction)

I går var det dessverre mitt siste juleball.. Men det var det beste av alle de tre årene jeg har gått på ungdomskolen, hele klassen har jobbet kjempehardt for at alt skulle bli perfekt til og med lærerne sa at det var et av de beste ballene de hadde vært på! Matgruppa hadde lagd koldtbord som ble kjempebra, teknik gruppa ordnet med musikk og mikrofon osv, dekorasjonsgruppa(meg inkludert hehe) pyntet alt og det er mer jobb enn det høres ut som! Revisorene holdt styr på alle pengene som ble brukt, underholdningsgruppa delte ut priser og hadde ansvar for underholdningen de andre klassene hadde lagd! Og tilslutt konfransierene som ledet alle gjennom kvelden!Det som er så teit på skoleball er at ingen danser, alle bare går rundt og "mingler", men i går så var hele skolen oppe på scena, det ble litt trangt men det var drit gøy. Så kom sangen til tysk læreren vår og alle sang og danset og det sykt gøy!


Så var det en konkuranse hvor årets mest feminine, årets gentleman og årets morsomste skulle kåres. På årets feminine så var det om og gjøre å stå på et ben med høye heler, egentlig ville jeg ikke bli med men når noen sier i mikrofon: Christine bli med du da, da må man nesten bare gå opp på scena og be om å ikke drite seg ut. På en eller annen syk måte klarte jeg å vinne! Og jeg gikk med de skoa i  6 timer så nå har jeg egentlig "ganske" vondt i bena. Jeg hadde egentlig ikke noe spesielt ønske om å få en pris, det er jo veldig hyggelig åsånn men jeg hadde liksom ikke blitt lei meg hvis jeg ikke hadde fått en. Uansett prisen jeg fikk var: Årets lipgloss forbruker!
På slutten når vi satt nede i klasserommet vårt og skulle få igjen karakterkortet, så så jeg at Henriette fikk tårer i øynene og da klarte jeg ikke la være å sippe. Eller sippe er vel en underdrivelse, jeg gråt vel i en halvtime, når jeg skulle få igjen mine karakterer så klemte jeg læreren min hundre ganger og lo samtidig som jeg gråt. Jeg vet egentlig ikke om jeg gråt fordi det var det siste juleballet mitt ever eller fordi jeg har faktisk bare et halvt år igjen sammen med klassen min..


Kommer aldri til å glemme dere<3

- Har noen andre hatt juleball enda?

C

Én kommentar

Dina Emilie

23.des.2010 kl.13:27

BESTE JULEBALLET, HERRIGUD <3

Skriv en ny kommentar

hits