My 2011 rules

Hei.

Så 2010 har ikke vært det beste året, men jeg håper at 2011 blir bedre. Jeg har prøvd å  skrive ned noen nyttårsforsetter, de jeg kom på var egentlig ganske basic men viktige fordet:)

* Slutte å banne så mye.
Tror bestemor er på randen til sammenbrudd på grunn av meg, hun har banneforbud på hytta og hjemme hos henne og bestefar. Så i det nye året skal jeg vaske kjeften min og begynne å snakke "penere"

* Spise sunnere!
I år var jeg jo i USA og jeg har aldri spist så mye junkfood i mitt liv! Da vi kom hjem hadde jeg ikke lyst på godteri eller noe med fett i. Og i jula har jeg ikke akkurat spist bare frukt og grønt. Så jeg starter 2011 sunt, med gulrøtter og agurk med dip istedenfor chips! Men ikke noe sånn diet dritt, tror jeg klarte den "no fett diet" greia mi i en måned og det faila totalt. Så gulrot i uka, potetgull i helga!*Trene mer.
Eller trene i det hele tatt. Vi har jo en sånn stor rokkering som er tung og gir deg blåmerker, den skal brukes heftig fremover! Så har jeg jo en liten hund som trenger litt mer spaserturer, han er veldig overvektig så han må bli litt mere "fit" sånn som eieren sin.

*Ikke få så mange raseri/pms anfall.
Jeg har vel egentlig litt for lett for å klikke for ingenting. Og jeg mener ikke klikke slenge igjen døra klikke. Jeg mener gni tyggis inn i hodebunnen til folk, stikke gaffel i hånden deres og slenge igjen døren så den sprekker opp og maten flyr til alle kanter. Ja jeg må definitivt skjerpe meg og telle til 10 eller 11..

*Legge meg tidligere.
I det siste har jeg vendt meg til å legge meg kl:24 isteden for 23. Jeg er avhengig av 8 timers søvn og jeg får jo bare 7 når jeg legger meg klokken 24.. Men jeg sitter i flere timer og ser på Sex And The City, dessverre har jeg ikke nok selvdisiplin til å bare slå av tven og legge meg. Så selvdisiplin er vel noe mer jeg må skjerpe meg på neste år.

*Skjerpe meg på skolen.
Det er ikke det at jeg er så dårlig på skolen nå, men jeg vil gjerne være bedre! Noen av karakterene mine syns jeg var ganske uretferdige, hvis man har hatt en innlevering hele terminen, så får man 4 på den og 5 på tentamen. Da er det vanlig å få 5 i standpunkt, ja jeg syns hvertfall at jeg skulle fått det. Neste år så skal jeg prøve å få bare 5'ere i standpunkt, jeg tror jeg fikk seks 5'ere i år og jeg var ikke helt fornøyd med det men det var jo bedre enn i fjor så det var nok bare at jeg forventet bedre karakterer.

*Ikke sitte så mye på pcen.
Selv om mye av tiden min på pcen går til skolearbeid så bruker jeg masse tid på å lese blogger, facebook, msn, skype eller blogge selv. Så i 2011 skal jeg prøve å ikke være så avhengig av min kjære computer, eller jeg må jo blogge da så det blir et lite untak.

*Tilbringe mer tid med venner.
I 2010 var jeg ganske usosial og veldig sosial. I niende var jeg sykt sosial men da vi begynte i tiende gikk tiden bort til lekser og eh surring. Jeg skal ringe inn det nye året med verdens beste jenter, og jeg håper at vi fortsetter å være like gode venner på videregående <3


-Hvilke nyttårsforsetter har dere?

CÉn kommentar

svadaziip

30.des.2010 kl.18:24

Sv: Jaa, pluss er juleferie der man egentlig trener, så da måtte man finne på noe kreativt :p

Lykke til med forsettene :D

Skriv en ny kommentar

hits