2010.

Hei.

Dette året har gått utrolig fort! Det er ganske jævlig(det er ikke 2011 enda så no swear year har ikke startet enda) å tenke på at jeg bare har et halvt år igjen på Atrå barne og ungdomskole, men på en måte er jeg glad for det også. Jeg har jo vært stuck på grunnskolen i snart 10 år nå og jeg føler at det er på tide at jeg kommer meg videre. Ha friheten til å velge liksom, vel friheten kommer vel mest etter videregående. Men uansett tilbake til poenget, livet er kort og går fort forbi.

Det nye året startet ikke så bra, men vi lever enda!I februar ble Tone 15. Dette er det eneste normale bildet fra dagen.

2 mai konfirmerte jeg meg! Etter et år med konfirmasjonsforberedelser var det sykt deilig å vite at man ikke trengte å gå i kirken hver eneste onsdag.

Dina konfirmerte seg 8 mai, jeg og Tone var i selskapet og det var kjempekoselig!

Et bilde fra en av de mange gangene jeg var i Kongsberg iløpet av året!

SIste dag i niende.. Jeg har savnet tiendeklassen insane mye, det er altfor vanskelig for meg å gå i tiende, alt var så utrolig mye lettere i fjor. Jeg husker den dagen så utrolig godt, jeg skulle til USA neste dag og de lot meg sitte bak med de. Ok nå begynner jeg nesten å grine, selv om jeg kommer til å se mesteparten hver dag neste år er det trist å tenke på at sansynligvis vil jeg ikke ha kontakt med noen av dem etter videregående er ferdig.


Rockefestivalen 2010. Jeg trodde vi bare skulle være hårmodeler, men den gang ei. Vi skulle danse Glow, og vi skulle lære dansen på under 2 timer. Men alt i alt gikk det ganske bra da.Beste sommeren i mitt liv! Jeg var en måned i USA, New York City, Florida og Washington. Jeg elsker USA alt er så stort, når jeg kom hjem igjen var det som å være i smurfeland. Uansett skal jeg tilbake dit en dag, i New York er det akkurat som å være med i The Hills eller The City for alle hadde så kule klær og så gikk man forbi Empire State! To ord:Fuckin unbelivable! Når jeg ser en film nå så kjenner jeg meg igjen og det er så utrolig å tenke jeg har vært der! Uansett bildene er fra Seattle.

Dagen etter vi kom hjem hentet vi Oscar i Notodden. Jeg var så overlykkelig og han var så utrolig søt. Skjønneste skapningen på jord<3


Sommerferien gikk bort til å være på sandviken eller i byggefeltet.

Jeg ble endelig 15 i september!!


I september begynte jeg også med extensions.På tur til Oslo med verdens beste klasse!

På klubben i Atrå.

Bursdagen til Kjerstin!

Så ble jeg bedre kjent med denne herlige jenta! Skulle gjerne linke men jeg klarer ikke det fordi jeg er mongolid ja uansett aplle to my pai: www.frkelnes.blogg.no<3


Siste juleballet.. Jeg gråt så sinsykt at de falske øyevippene mine falt av. Men ballet kunne ikke blitt mer perfekt og det kan ikke klassen min heller<3 Love u guys.
PS: Beklager for at jeg ser gal ut på nesten alle bildene men eh ja jeg har ikke noen god forklaring eller unnskyldning på hvorfor.natta..

-Hvordan har deres år vært?

C

3 kommentarer

?Marte

31.des.2010 kl.02:54

Året mitt har faktisk hvert ganske bra, og rockefestivalen glemmes IKKE. Herregud så artig. <3 :D

01.jan.2011 kl.12:25

husker bursdagen min så godt, det var koselig :) <3

Dina Emilie

01.jan.2011 kl.19:21

Tipper konfen min var høydepunktet, ja :-) heheh <3

Skriv en ny kommentar

hits