Enda en perfekt dag.

Hei.

Dagen i dag startet med at jeg forsov meg tre kvarter! Så første time startet vi med matte og lineære funskjoner etterfulgt av en time med norsk som jeg ikke husker hva vi gjorde i... Timene gikk ekstremt sakte idag, det eneste som var morsomt for en gangs skyld var gymmen. Vi danset jenka en finsk folkedans ellerno. Gøy med noe annet enn styrketrening i gymtimene.

Etter noe som føltes som et døgn var skolen heldigvis slutt, jeg gledet meg veldig til å sitte på bussen og halvsove. Men så fant jeg ut at jeg skulle på jobb! Ergo 4 timer med pizzabaguette laging og vaske opp.. Men det gikk heldigvis fortere enn skolen, og da de 4 timene hadde gått og jeg hadde tjent 400 kroner så kunne jeg legge meg i solariumet og chille i 20 minutter.

Nå har jeg akkurat dusjet og skal begynne på norsk innleveringen. Og om en drøyhalvtime så skal jeg kose emg med Frustrerte Fruer !! Enderlig sier jeg bare, har ventet på det sykt lenge, og jeg orker ikke å se episodene på nettet for det blir ikke det samme.

- Skal du se på Frustrete Fruer i kveld?

C

 

Én kommentar

AussieDanny

08.feb.2011 kl.22:21

Du er kjempepen, elsker øynene dine! :D

Skriv en ny kommentar

hits