Ting man tenker på en tirsdag kveld

Hei.

Åh jeg gleder meg til sommeren og jeg antar at jeg ikke er den eneste i Norge som føler at vinteren er en lang og depressiv årstid. Det som er det værste med vinteren er når jeg venter på bussen på morgenen, når det kan være opptil -30.. Men på en måte vil jeg ikke at vinteren skal ta slutt fordi ikke lenger etter komer våren, etetrfulgt av sommeren og til slutt høst hvor jeg starter på videregående.

Egentlig gleder jeg meg veldig til å slutte på grunnskolen, komme meg videre liksom. Så skal jeg kanskje ta et år i USA 2 året på vgs. Det som er litt teit er at jeg må velge studiespesialisering for å kunne ta et år i utlandet, så det blir jo tre nye år med ungdomskolen med veldig mye høyere vansklighetsgrad da..

Jeg gleder meg også til å lære fransk! Nå har jeg snart hatt tysk i tre år og jeg kan cirka like mye av språket nå som jeg kunne da jeg gikk i åttende..

Det jeg gruer meg til er å ikke se de samme folkene hver dag, ikke ha de samme vennene lenger og få enda mer lekser. Jeg bare håper at ikke alt blir forandret og at overgangen fra ungdomskole til videregående ikke blir så stor.

- Det er vel bare teit å spøøre om noen gleder seg til sommeren siden jeg vet at alle gjør det! Men skal dere starte på en ny skole neste år eller fortsette på den samme som i år?:)

C

Én kommentar

> Malin

26.feb.2011 kl.01:45

Jeg kan love deg, at å komme på videregående er MYE bedre enn ungdomsskolen :-) Om du skal ta studiespesialisering kommer det nok til å bli endel lekser, men skal du ta noe av det andre så får du så vidt litt lekser i starten men etter hvert så er det bare chill :)

Skriv en ny kommentar

hits