God jul a'

Hei.

De to første timene i dag var jeg ute! Herregud det var så sjukt kaldt fordi jeg tenkte ikke på at vi måtte være ute når jeg kledde på meg idag så jeg tok på meg relativt tynne klær og bergans jakke IKKE boblejakke men sånn annen tynn iskald jakke..Heldigvis var jeg ikke så dum at jeg tok på meg kawasaki skoene da.

Grunnen til at vi var ute var fordi vi skulle brenne leire "krukkene" våres som vi lagde før jul. Jeg ble egentlig ganske fornøyd med min men den er ikke såstor så den kan ikke brukes til så mye da.

Dette er bollen før brenning

"Ovnen" som vi brukte var et  halvt oljefat og den var foret med et slags for som ikke kunne brennes, det ble ikke varmt på det engang. Hvis det ikke hadde vært på så hadde resten av ovnen smeltet. Så var det en gassbrenner som liksom lå med en slange inn i ovnen som sprutet ut flammer.


Haha jeg skulle egentlig gitt bollen eller krukka eller hva det skal kalles til pappa til jul. OK det er litt fattig gave men han har jo bruk for en hjemmelagd bolle/krukke, jeg mener hvem har ikke det?

Men det er litt lenge siden julaften nå, tenkte jeg kunne gi den til han neste jul isteden men da hadde jeg vel bare glemt det. SÅ jeg ga den tilhan istad og sa: God jul a'! Og han bare: Til meg? Å så snilt. Jeg haddejo bare pakket den inn i 397 meter med tørkepapir så den ikke skulle knuse, skulle egentlig ha juletre papir men det ble visst ikke noe av. Han ble hvertfall glad for den, eller han sa det men det kan jo hende at han ikke ville at jeg skulle føle meg kunstnerisk misslykket..

- Har du prøvd å brenne leire ute?

- Husket du å gi foreldrene din julegave i fjor?

C

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits