Det kjennes ut som om beina mine skal føde.

Hei.

Idag var det skidag med skolen men jeg var syk så jeg orket ikke. Alle som kjenner meg vet at jeg hater ski og alt som har med snø og gjøre så dere tror sikkert at jeg skulket.

Men på tirsdagen merket jeg at jeg begynte å bli dårlig da jeg nesten ikke klarte å stå på jobben fordi jeg hadde så vondt i beina og jeg forsto ikke hvorfor siden jeg ikke verken hadde slått meg eller var støl. I går kveld lå jeg i noen timer på sofaen pågrunn av at jeg hadde vondt i hodet, var kvalm og voksesmerter i beina. Voksesmerter er helt jævlig, til dere som aldri har kjent det: Det kjennes ut som om beina deres skal føde( lånte utrykket ditt Tone)

Siden jeg ikke ville hatt noen glede av å sitte oppe på Gaustablikk grønn i ansiktet og med fødenes bein så sa mamma at jeg liksågodt kunne være hjemme i dag. Men jeg har ikke akkurat ligget foran tv-en hele dagen og spist is. Fordi det får jeg selfølgelig ikke lov til.. Neida jeg har gjort matte, leste engelsk og øvd på samfunnsfag! Tv-en har faktisk vært avslått i hele dag så selv om jeg ikke har følt meg helt bra så ble det en ganske produktiv dag uansett.

Jeg har fortsatt insane vondt i beina, man kan ikke beskrive det med ord nesten og ingenting hjelper. Går man rundt blir man bare frustret over smerten, ligger man blir man bare frustret over smerten, uansett hva du gjør ender du opp frustrert. Det beste er å finne på noe å gjøre så man ikke tenker over det. Jeg foreksempel skal gå å øve på samfunns prøven som jeg har i morgen, så da får jeg vel tankene mine andre steder.

- Har dere hatt voksesmerter?

C

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits