Do you speak english?

Hei.

Etter 25 minutter med venting ute i kulda med 50 kilo bagasje kunne jeg endelig sette meg på en varm buss! Den følelsen man får av å komme inn et varmt sted når man akkurat har fryst seg ihjel er herlig! Men tiden på bussen går så sakte og jeg orker ikke å lese for da får jeg bare vondt i hodet så da ble det til å sitte å game hardcore spill på Iphonen.

Etter halvannen time med intens spilling var vi i Notodden og da måtte jeg ut i kulda igjen for å bytte buss. Det må ha vært et stygt syn, meg bærendes på en stappa full converse bag, en pose og en veske, farlig nærme å miste alle tingene i bakken.

Da jeg satt på den andre bussen var de plutselig en som spurte meg om jeg kunne engelsk, og jeg bare: eh ja? Yes mener jeg... Han var fra USA og lurte på noen ord på norsk og siden jeg er så hyggelig som jeg er så hjalp jeg han og det endte med at vi snakket hele veien hjem. Han spurte om alt fra hvordan skolesystemet var i Norge og om hva nordmenn synes om folk fra midtøsten.

Rart å snakke med noen fra USA egentlig for man blir så usikker på engelsken sin! Men han sa jeg var veldig flink til å snakke engelsk da så hehe. Så jeg fant ut at det er ikke så farlig å snakke med folk man ikke kjenner siden flesteparten er veldig hyggelige!

Legger ut bilder av innkjøpene i morgen fordi jeg skal gå å legge meg! Man blir ille sliten av to dager i Drammen!

-Pleier du å hjelpe fremmede eller er du typisk norsk og ungår helst å snakke med folk du ikke kjenner?

C

Én kommentar

omberitelise

24.feb.2011 kl.23:11

Prøver å holde meg unna det når noen er engelsk! Blir sykt usikker når jeg må bruke engelsk, og alt kommer ut feil! :o

Skriv en ny kommentar

hits