French toast

Hei.

Nå har jeg sittet i et par timer med lekser som vanlig, men for en gangs skyld var det helt ok å gjøre de siden det var å skrive bokrapport+stil. Ok jeg har egentlig bare begynt på bokrapporten som er på english og på 4 sider. Jeg leser Pretty Little Liars-Perfect og jeg syns at den var sykt spennede så det er ikke noe problem med rapport osv. Det som er litt vanskelig er at det er den tredje boka i serien så jeg føler at jeg må forklare alt som har skjedd i de forige bøkene hvis ikke blir på en måte poenget i boka borte.

Men nå orket jeg ikke å sitte lenger med det så jeg utsetter det litt, vurderer å begyne på stilen men jeg finner ikke på noe å skrive om. Det pleier å gå greit å finne på noe, putte på litt adjektiv, drøye tiden litt osv.. Men nå er det på nynorsk og da mister jeg lysten til å skrive noe fordi underbevisstheten min vil ikke at jeg skal kunne nynorsk så jeg skriver bare feil hele tiden. Tenk hvis Ivar Aasen aldri hadde blitt født, da hadde vi ikke hatt nynorsk! Men det kan jo hende at vi måtte hatt dansk eller noe så jeg får vel leve med det som resten av Norge må..

Akkurat nå er jeg utrolig mett fordi jeg har spist arme riddere aka french toast!
Jeg skal begyne å hente inspirasjon fra maten jeg spiser, skal skrive en historie om en jente som spiser seg ihjel og når søsteren skal rydde leiligheten hennes finner hun en kokebok full av oppskrifter, hun prøver de ut men hun er en elendig kokk. Neste natt drømmer hun om søsteren, hun forteller henne alle de kulinariske hemmelighetene sine for å hjelpe henne. Så søsteren prøver det ut og så får hun til maten, så åpner hun en resturant med søsterens navn. Alt går strålendes helt til hun ansetter en kokk som først prøver å stjele boken men etter hvert så forstår han at det er feil og gifter seg med resturanteieren.
Eneste oppgaven jeg kunne brukt dette på hadde vel vært: Kjærleik gjer blind. Men jeg får vel finne på noe jeg mestrer litt bedre, noe som ikke er så seriøst. Dessuten ville nok læreren min tatt til tårene hvis hun hadde lest den historen og det vil jeg ikke skal skje..- Har du ofte skrivesperre?

- Liker du arme riddere? haha

C

2 kommentarer

Sandra Børstad

28.feb.2011 kl.21:34

aldri smakt:P

Blackdoll

01.mar.2011 kl.14:30

heihei:)

Nå har eg plukka ut finalistane av blogg vs blogg runde eg hadde på min blogg som du meldte deg på. Kjekk om det blei deg!=)

Skriv en ny kommentar

hits