Jeg er flink

Hei.

Jeg blogget ikke igår basicly fordi vi ikke har hatt nett! Jeg klikker når det blåser fordi vi bor på et veldig utsatt sted, altså det er ikke noen trær rundt huset vårt så det blåser rett på! Bortsett fra nettverksproblemer har jeg hatt en veldig produktiv dag, fordi jeg har nemlig endelig forstått likninger! Det føltes som om jeg hadde en lyspære over hodet mitt som etter en  lang stund har vært skrudd av, endelig skrudde seg på igjen!. Ja jeg er nerd som sitter med matte i helga, men jeg klarer ikke å ikke klare likninger. Og jeg gidder ikke å jukse på matte prøva for da lurer jeg bare meg selv.

Det er viljestyrken som får meg til å gjøre det, noen mener sikkert at viljestyrke blir det samme som å strebe. Å prøve å være best men det er jo ikke det det handler om idet hele tatt.  Det er ikke det at jeg må være best i alt, jeg bare må vite at jeg klarer det. Så jeg sitter ikke med matte i helgen fordi jeg er obsssed på tanken  av  å være best i matte i klassen(som om det i det hele tatt er mulig) jeg bare liker ikke å ligge etter i noe, prøver å holde en standard på en måte. Man føler seg jo mye bedre hvis man får en 5 enn hvis man får 3 uansett hva folk sier om at de ikke bryr seg om karakterer!

Jeg lagde til og med min egen middag i dag, så jeg vil si at jeg er en flink jente. Whoops brøt janteloven, skrøt av meg selv..


Mozzarella, chorizo, kylling og tzatziki <3

- Syns du det er irriterendes med folk som liker å være flinke eller liker du det?

C

3 kommentarer

Takk for kommentar, og tips, ikke minst c;

Kjempe fin blogg, btw c;

ianarosand

06.mar.2011 kl.14:42

Det så kjempe deilig ut jo :D

?Marte

17.mar.2011 kl.19:17

DIGG <333333333333

Skriv en ny kommentar

hits