What a mess

Hei.

Jeg hadde egentlig planlagt å reise opp på Gaustablikk i dag for å se på DDE. Haha jeg hører ikke på DDE i det hele tatt så det var vel mest for å være ute. Men så blir jeg selfølgelig syk og kan ikke opp der! Det er ikke vits å stå ute å være syk når man er syk så da kan jeg heller kose meg hjemme med Paradise Hotel sesong 1 for det er den som er best:)

Men men men jeg kan jo ikke gjøre det i hele dag for da  føler jeg meg lat og i og med at det ser ut som et rottereir her så skal jeg rydde sånn at alt blr perfekt. Jeg elsker at alt er helt ryddig og rent,  man blir jo eller jeg blir pissed når det er rot overalt!

Dette er da rommet mitt nå, for jeg har jo såklart plakater av jenter i bikini på veggen. Føler at det gir rommet et personlig preg:) Men det er sånn ca det ser ut her nå, jeg skal legge ut bilde når jeg har ryddet så alle kan se hvor flink jeg er høhø..

-Hva skal du i dag?

C

Én kommentar

Ida Beathe

19.mar.2011 kl.14:29

Hehe, jeg trodde ikke det var mulig.. Men det finnes faktisk en person i verden som har et rom som er mer rotete enn det mitt er nå :O .. Hehe :) Lykke til med ryddinga :)

I dag passer jeg hus og hunder med ei venninne :)

Skriv en ny kommentar

hits