Min kjære nabo

Hei.

I går var jeg hos Trine aka min eksnabo som var på besøk hjemme. Vi passet på stesøsknene hennes og lagde taco. Jeg tror de driver å pusser opp for det var et stort hull i gulvet og i veggen, uheldigvis hadde en røyskatt kommet seg inn! Ja fyfaen en røyskatt, jeg trodde liksom at røyskatter bare var langt oppe på fjellet eller i dyrebutikken. Men de hadde filmet at røyskatten kom ut og grabba osten fra musefella.

Når jeg skulle gå hjem var jeg sykt redd for det var helt mørkt og det eneste lyset jeg hadde kom fra Iphonen, tenk hvis det hadde vært en røyskattinvasjon der jeg bor og så løp det tusen røyskatter etter meg.. Jeg var så redd at jeg klarte å glemme skjerfet mitt der oppe men da jeg kom på det turte jeg ikke å gå opp igjen. Tenk hvis jeg hadde snudd meg og hadde sett en arme av røyskatter. flaks jeg løp hjem.

Hahaha stesøsteren til Trine tok en blonde test på oss og ehheheh det er vel ikke så vanskelig å gjette hvem av oss som er smartest. MEG<3

0/4- Trine og 1/4 til meg

C

5 kommentarer

behind a mask

26.mar.2011 kl.14:24

haha, hvordan ser en røyskatt ut egentlig ? : PPP

Skal du på noen konserter i år? kanskje hove eller noen andre konserter? jeg vil gjerne vite det!

er ganske artig å se hvilke konserter folk går på. Selv skal jeg på en konsert som jeg gleder meg sykt til, ta en titt på bloggen min å se hvilken.

jamzy

26.mar.2011 kl.14:24

Så fin blogg! ;)

Kommentere tilbake? ;;

Chesca

26.mar.2011 kl.14:30

FIn blogg :)

Vilde

26.mar.2011 kl.16:30

Fint bilde :)

Victoria Leren

27.mar.2011 kl.13:00

SV: Tusen takk for kommentar<3

Wow, dette her var en fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits