Lost and found

Hei.

Noen ganger blir jeg så glad over ting jeg gjør, det er ikke så ofte for noen ganger bare står jeg helt stille men klarer allikevel å velte et glass som står en meter unna meg. Men nå har jeg faktisk gjordt noe bra, men først gjorde jeg noe dumt men så var det ok når jeg gjorde den smarte tingen. Vet alle er nysgjerrige på hva den smarte tingen er og det er *trommevirrrrrvel

Jeg har funnet nøkkelen til huset mitt! Og det er en big deal fordi jeg mister den litt for ofte så når jeg ser den blanke lille saken med mitt navn på, så blir jeg så spyko glad. Jeg får alltid en sånn ekkel følelse når jeg mister nøkkelen min, for tenk da hvis jeg har mistet den ute hvor noen kan finne den og bryte seg inn i huset. Vedder på at en gang i historien må det ha vært en psyko som har funnet en nøkkel og prøvd den på¨alle husene i byen h*n bodde i!

Men uansett hurra for meg som har vært smart og ryddet i sekken og funnet ut at nøkkelen bare hadde forsvunnet litt i alt rotet:)

Til alle dere som bor på Rjukan eller bygda ellrno dette er nøkkelen til huset mitt bare sånn i tilfelle jeg mister den igjen. Så kan jo en være en knupp og gi den til meg.

-Mister du ting ofte?

C

2 kommentarer

tenderlove

27.mar.2011 kl.20:49

fint bilde! eneste jeg pleier å miste er paraplyer, hehe

bymoi

27.mar.2011 kl.20:53

tenderlove:hahah hvordan er det mulig å miste en paraply?

Skriv en ny kommentar

hits