Han som lever av gammalt brød og vann

Hei.

"Radio Norge, variert musikk fra de siste fire tiår"

Det er bare bulshit for variert er det hvertfall ikke! jeg jobber hver tirsdag og treddehver lørdag, siden jeg står ganske mye alene har jeg på radioen(vil helst høre på iphonen men det er visst ikke lov.) Jeg vet ikke hvorfor men den radioen får BARE inn Radio Norge som sier de har variert musikk fra de siste fire tiårene. Det er 60% med DumDum Boys eller Michael Jackson.. En gang i blandt spiller de Poison med Alice Cooper men det er vel bare en gang i måneden.

Det er vel en gang i timen de trekker en tilfeldig ønskelåt som spilles og da er det ofte norske "slagere" eller et halvgamle sanger som Dynamite av Taio Cruz. men det er bare en gang i timen da dessverre, jeg føler meg så forbanna teit når jeg står inne i kjøttdisken så kommer det en kunde, så står jeg og hører på DumDum boys liksom. Akkurat som om jeg har satt den på selv..

det værste er at jeg får ofte sangene på hjernen,,, Akkurat nå er det faktisk ikke noen av de nevnte over men en annen random sang som sikkert er kjent men jeg vet ikke hvem som synger.

 Tore Tang av ukjent som jeg missliker sterkt
C

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits