Mad Tea Party

Hei.

Så jeg sitter i sofaen min mutters alene med en kopp med Alice in Wonderland te.. Det er egentlig ganske deilig med tanke på at jeg har vært på jobb i fire timer etter skolen idag, jeg lukter egentlig pizzafyll men siden jeg skal på jobb i morgen også så gidder jeg ikke å dusje nå. Da passer jeg jo bra inn med en gang jeg kommer, klokken åtte på morgenen..

Idag er det jo 1 april aka prank day osv osv.. Jeg trodde ikke jeg kom til å bli lurt siden jeg visste hvilken dag det er idag. MEN herregud isted da jeg lagde meg kveldsmat så spurte jeg mamma om vi hadde den brien som jeg liker og ikke den kræslige som jeg ikke skjønner hvorfor hun kjøper siden ingen i huset spiser den. Så sa hun: Den ligger jo i kjøleskapet da Christine, rett foran nesa di! Så hentet hun osten og jeg skjærte den opp og la den på på talerkenen min sammen med Ritzen. Så smakte jeg på den og det var da jeg skjønte at jeg hadde blitt grundig lurt. For det var faen meg ikke Brie President som jeg hadde i munnen det var Brie Roitelet!! 

Kalde kalde menneske, tenk å lure sitt eget barn til noe sånnt..Kunne ikke spise eplene heller fordi jeg er så blond at jeg skjærte de opp med en kniv som allerede var brukt til løk..

C

Én kommentar

henrikkeb

01.apr.2011 kl.23:16

det hørtes godt ut! fikk lyst på det selv :)

Skriv en ny kommentar

hits