Sunday people

Hei.

Idag våknet jeg av klokkespill.. Veldig creepy siden jeg drømte at jeg hadde ender som måtte mates hele tiden og når jeg skulle kaste foret til dem så kastet jeg det altfor langt så de fløy over gjerdet og så gikk de på jordet og spiste mat. Plutselig ringte kirkeklokkene i det fjerne og jeg bråkvåknet.. 

Søskenbarnet mitt sov her så jeg tror hun begynte å lure litt på vekkerklokken min men asså jeg syns at Iphone har et lite assortert utvalg av sanger som kan brukes. Derfor var kirkeklokker mest brukervennlig!

Ogsåå feiret vi onkelen min og broren min sin bursdag! Hele familien var samlet her og som vanlig måtte jeg sitte på barnebordet sammen barna.. Så rømte bikkja mi og jeg løp opp i skogen med bursdagsoutfit og høye heler. heldigvis klarte vi å få tak i han etter kanskje 20 minutter med ren angst.
Kakespade kjøpt i Canada


Jeg er egentlig veldig sjuk nå men jeg skal komme meg på skolen i morgen uansett siden da har vi tre timer med forberedelse til mattetentamen som er på tirsdag. kan ikke gå glipp av det siden det er 200 ting jeg lurer på... jeg kommer sikkert til å drømme mareritt om matte nå siden jeg er sjuk og da får jeg alltid rare drømmer..

Natta da

C
5 kommentarer

08.apr.2011 kl.07:34

Ka har du i håre? det ser fætt ud!

Og ein anna ting, dra topppen litt upp næste gong!!!! XD

bymoi

08.apr.2011 kl.16:02

Anonym: Jo først tok jeg smør og såå gnidde jeg inn olje for å få ekstra glans;)

Den toppen har jo ganske mye utringning så det ser jo bare teit ut hvis jeg drar den helt opp, da sitter jo ikke toppen riktig:)

12.apr.2011 kl.11:32

Haha, men dt ser GRUSOMT ut! XD E tru du berre læker dejlig, for detta er ikkje noko fint! Men uansætt er du stygg, mæn e bryr me ikkjje om dæ! Sa det berre for at du sku vita det.

bymoi

12.apr.2011 kl.20:04

Anonym:OKei? Jeg kjenner ikke deg så jeg kan ikke si jeg bryr meg om deg heler, men takk for informasjonen:)

Karoline <3

13.apr.2011 kl.08:10

BRA! ANONYM! <3

Skriv en ny kommentar

bymoi

bymoi

15, Tinn

Lady Gaga.Bruno Mars. USA.Ben And Jerrys. Bubblegum.Iphone. Coconuts.Summer. Makeup.bM.Lush. GHD.Tea.

Kategorier

Arkiv

hits