Syk ganger tre

Hei.

Jeg er fortsatt syk og det er kanskje ikke så rart etter den lille skogsturen jeg tok i går. Jeg var nødt til å reise på skolen pg matteforberedelsene og jeg skjønte faktisk litt mer enn det jeg gjorde fra før så da var det vel verdt en dag med hodepine og svimmelhet. 

En av tingene som er mest irriterendes med å være syk er at sjokolade smelter ikke i munnnen.. Det er jo ikke et stort problem hvis du mister matlysten når du er sjuk, men det gjør altså ikke jeg. For når jeg er sjuk så orker jeg ikke å holde meg opptatt med ting, jeg er bare slapp og orker ingenting. bortsett fra å spise masse dritt og det er ikke bra. men herregud når det står et helt fat med sjokolade rett foran nesa di da er det ikke lett å snu og gå..

Alle skjønner vel at jeg har spist sjokolade nå siden jeg dedikerer et helt innlegg til det. Hvertfall er det ikke det samme å spise sjokolade når man er forkjølet for da smaker man ingenting OG sjokoladen smelter ikke, det er ikke godt å spise sjokolade som bare er biter og blir aldri smeltet. Beklager for at jeg går inn i sånne detaljer men det er da faktisk et tema som jeg føler er viktig å få ut til verden. Hvorfor smelter ikke sjokoladen i munnen når man er forkjølet??
C

EDIT: Jeg fant ut sånn halveis hvorfor sjokolade ikke smelter i munnen når man er syk og jeg orker ikke å skrive det her for det var ekkelt, hvis dere ble like obsessed som meg på å finne det ut(tviler) google det! 
2 kommentarer

GSX

04.apr.2011 kl.18:25

Jeg tror kanskje forklaringen kan være en smule.. kvalm.. ._.

GSX

04.apr.2011 kl.21:00

SV; flink du!

Skriv en ny kommentar

hits