C ya

Hei.

Jeg kommer nok ikke til å blogge i påsken fordi jeg tror ikke jeg vil ha tilgang på pc så mye. Tror heller ikke det er så mye å blogge om så jeg gjør det heller når jeg kommer hjem!:) Det er sikker noen som skal på hytta, ta en skitur og spise kvikk lunsj eller ta en appelsinbåt i påskesola, jeg er heldigvis ikke en av dem.
Kan ikke si at jeg har så veldig påskestemning, det er ikke snø, vi skal ikke på fjellet, og det blir ikke noe mer ski på meg i år. Ergo en perfekt ferie, jeg tåler ikke snø, den hater meg og jeg hater den. Sånn er det bare:) 


://weheartit

Ok noen liker sikkert å være på hytta og jeg snakker KUN for meg selv når jeg sier at jeg ikke liker å værepå fjellet. Vet jo at det er mange andre som liker det og det er et fritt land så da respeterer man hva andre syns og hva folk føler osv. Back to the point, jeg blogger ikke i påsken så hadet alle sammen "snakkes" om en uke, så får dere ha en finfinfin påske!

C


2 kommentarer

BloggPoliti

16.apr.2011 kl.23:30

Ønsker du å anmelde noens blogg til bloggverdenens offesielle bloggpoliti? Send meg en melding, eller skriv en kommentar så leser jeg denne bloggen - så kanskje den får ris/ros av politiet!

Jeg kan også vurdere din egen blogg, bare si i fra til meg om du ønsker dette :)

GSX

17.apr.2011 kl.14:36

Kos deg i England! :)

Skriv en ny kommentar

bymoi

bymoi

15, Tinn

Lady Gaga.Bruno Mars. USA.Ben And Jerrys. Bubblegum.Iphone. Coconuts.Summer. Makeup.bM.Lush. GHD.Tea.

Kategorier

Arkiv

hits