London

Hei.

London var kjempefint, men det var ikke helt min by. Det kan ikke måle seg med New York uansett hva folk sier, når man er i NY føles det som om man går i en film. London har ikke de store skyskraperne, de gule taxiene eller stemningen. Men London er jo i Europa så da kan man ikke akkurat forvente det samme som om det hadde hvert i USA. Butikkene det gikk mest i var Topshop, Miss Selfridge og River Island. Jeg lette etter Bik Bok  siden det hadde hvert helt vilt billig men dessverre fant vi den ikke. Oxford Street er veldig lang så vi rakk ikke hele.

Det jeg likte minst med London var den f*ckings t-banen. Hva er vitsen med å presse folk inne i små vogner som er glovarme og svette. Det er noe som kalles intimgrense og den ble brutt et par ganger der for å si det sånn. Jeg ble trykt opp i vilt fremmede, og det høres kanskje gøy ut men det er ikke det når de fremmede er gamle menn og feite damer som svetter big time.

Jeg tror at hvis jeg ikke hadde hvert i New York ville jeg elsket London, men jeg kan ikke noe for det I<3NY


London Eye


Big Ben

Europas største leketøysbutikk


Randome som danset til et Wii spill
Du vet du er nerd når du vurderer å kjøpe en Harry Potter tryllestav. Men til mitt forsvar er det faktisk ekte!Frokost på en italiensk cafe:)

Nå orker jeg ikke flere bilder, nettet her er så utrolig tregt.

-Har du hvert i London/England?

C

Én kommentar

- JANNIE

26.apr.2011 kl.23:24

varrr i England for 6 år siden eller noe. I York osv. Det er koselig der da. ^^

Skriv en ny kommentar

bymoi

bymoi

15, Tinn

Lady Gaga.Bruno Mars. USA.Ben And Jerrys. Bubblegum.Iphone. Coconuts.Summer. Makeup.bM.Lush. GHD.Tea.

Kategorier

Arkiv

hits