Totalt irrelevant

Hei.

Dette forbannede innlegget er skrevet to ganger fordi jeg er så mokkis og går ut av siden uten å lagre. Derfor er det litt øh mokkis.

I morgen har vi prøvemuntlig, jeg gruer meg egentlig ikke, eller hvis jeg får tysk kommer jeg til legge meg på bakken og gråte som en liten unge. I gangene på skolen min vil man da kunne høre fortvilt, hysterisk og tragisk gråting. Av en 15 årig jente som har hatt tysk i snart tre år men som ikke kan noenting. Men nå skal ikke jeg male alt svart eller være så negativ som jeg alltid er. Hvis jeg ser positivt på det er det jo mye større sjangs for å ikke komme opp i tysk enn å gjøre det. Kan hende jeg kommer opp i noe jeg faktisk er flink i som naturfag, RLE eller engelsk. Og sorry hvis jeg fornærmet noen jantelov lovers ved å si at jeg er flink til noe :)

Jeg forestiller meg at når vi skal få vite vår skjebne så roper læreren vår opp ett og ett navn. Så tar hun med seg eleven inn i ett kott og pisker dem. HAHHA nei eleven går foran i klasserommet og så får man en lapp og går ned og setter seg. Nei det er ikke sånn vettu, det er at man blir ropt opp en etter en. Så skal man sette seg på en krakk så får man en hatt på hodet. Den hatten skal si hva slags fag du får. Til meg sier den da: Hater tysk, hater matte, hater å holde kjeft. Hmm hvor skal vi putte deg tro? Hva med Tysk, du kunne gjøre det bra i Tysk, bare putte noen ord inn på transelate og så går alt smuud. Så hvisker jeg: ikke tysk, ikke tysk.-Ikke tysk, men da får det bli..ENGELSK.

Ok det var ikke inspiret av Harry Potter hvertfall:) Men jeg vet ikke hvordan vi får vite det, og hvorfor i alle dager lurer jeg på det. Det er jo totalt irrelevant.. 

Siden det er ett år siden kofirmasjonen min så legger jeg ut dette fab bildet her! Ok det er vel egentlig i morgen siden det er da det er 2.mai men det er jo søndagen i dag så ja.

Natta

C

2 kommentarer

Jokamin:D

01.mai.2011 kl.22:52

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

GSX

02.mai.2011 kl.00:22

FOR DET VAR GEIIIIR <3

Skriv en ny kommentar

bymoi

bymoi

15, Tinn

Lady Gaga.Bruno Mars. USA.Ben And Jerrys. Bubblegum.Iphone. Coconuts.Summer. Makeup.bM.Lush. GHD.Tea.

Kategorier

Arkiv

hits