SMIIL

Hei.

Til torsdagen skal vi ta klassebilde og jeg er litt nervøs for at det skal bli..dritstygt.

For det første.
Da vi var i England glemte jeg å ta med meg sminkefjerner så da bare kjøpte jeg servietter fra topshop. Det jeg ikke tenkte på var at den kvaliteten er nok like bra som H&M. Og jeg kan ikke si at hudproduktene deres er så effektive akkurat. Så basically gikk jeg med sminke hele tiden på ferie så nå er huden min stygg, styggere styggeste i verden..

For det andre(eh lol) hva skal man ha på seg på et freakin klassebilde?
Det er faktisk et bilde som vil haunte deg i mange år etter det er tatt og da er det viktig å se bra ut. Men hvis jeg har på en topp som er alt for utringet er det det de i klassen vil huske meg for. Og hvis jeg har på noe jeg ser feit(ere) ut vil jeg hate meg selv for å ikke ha valgt noe annet.. Litt luksusproblem men det er jo ganske viktig og jeg er ikke den eneste som tenker på dette det vet jeg:)

For det tredje! Hvordan skal man smile? 
Jeg kler ikke å smile, føler at øynene mine blir helt japse og det passer ikke til resten av ansiktet mitt. Eller hvis jeg tar å smiler stort, og det kan jeg siden jeg har eeen stor munn hehheh.  Er litt redd for å se ut som Demi Lovato når hun smiler da så får vel prøve å ungå det. Håper ikke fotografen er sånn" SMIIIIL KOM IGJEN A NÅ MÅ DERE VÆRE GLADE, SMIIL SE EN KLOVN HAHAHAH LALALA" da er jeg dømt til å smile falskt.  men hvis jeg ikke smiler nok blir jeg seendes sur ut og da blir det hvertfall fail..


Bildet mitt blir sikkert sånn fordi jeg ikke klarer å smile til fotografer..Kan vel garantere et par ducklips:)


Eller så tar jeg en Demi Lovato+litt dobbelhake!


Men jeg tror det ansiktet her er det tryggeste å velge, da ser jeg mest normal ut sikkert.

Men nå er det Frustrerte Fruer så da må jeg følge med, Paul tror at Zach var den som prøvde å skyte han så det er spennandes. 

C
2 kommentarer

Joakim<3

10.mai.2011 kl.22:11

fine bilder og en veldig fin tekst <3

Toppsweet

11.mai.2011 kl.06:53

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

bymoi

bymoi

15, Tinn

Lady Gaga.Bruno Mars. USA.Ben And Jerrys. Bubblegum.Iphone. Coconuts.Summer. Makeup.bM.Lush. GHD.Tea.

Kategorier

Arkiv

hits