Trollaktiv!

Hei.

Da har jeg kommet hjem fra en kjempebra klassetur! Vi var i Evje og det er ca 4 timer fra skolen. Selve campingplassen var veldig fin og hyttene var helt greie, det var ikke akkurat en høyde av madrassene for å si det sånn men man kan vel ikke forvente at det skal være så bra heller. 

Når vi kom frem så regent det så sykt mye, vi var jo kliss våte før vi kom inn i hyttene. Vi fikk ca 10 min på å ordne oss så tok vi bussen til en innsjø. Da skulle vi ta bananbåt, i regnet, i iskaldt vann! Men det var kjempegøy, herregud jeg så alt i slow motion når jeg datt av. Jeg så bølgene rundt meg og plutselig var jeg under vann. Jeg trodde at det bare var jeg som datt av men alle som satt med meg gjorde det. jeg har ikke bilder av det akkurat nå fordi læreren min tok bilder da siden jeg var i vannet, Og da passet det ikke så bra å ta bilder.

06/06-11

BTW- Det er ikke brukt mye sminke på denne turen så bildene de er veldig naturlige.

Vi var veldig trøtte og det regnet ute og vi hadde ikke noe sminke på så jeg syns egentlig vi var fine til tross for situasjonen.

Nta teachers pet eller hur Dina?

07/06-11

Det var tidlig frokost og vi begynte på første aktivitet klokken ti. Da var det klatreskogen noe som høres veldig barnnslig ut men det var helt sykt gøy!  Det var høyt opp i trærne med klatreutstyr og alt! Så hang vi en line over vannet og da var jeg nervøs for at jeg ikke hadde festet greiene mine. Jeg har ikke bilder av det heller men de kommer nok snart, vi får nemlig ikke lov til å se på bildene Kari tok før klasseaslutningen. Hun skulle sitte hele helgen på photoshop for å få frem de beste utrykkene..


://google

Jeg og malin var ikke med å rafte men vi tok masse bilder og solet oss. Det var utrolig deilig med sol som det var hele tirsdagen! Når vi kom hjem igjen fra raftingen lå alle ute i hagen og solet seg med musikk og da var det sommerstemning, kjempekoslig:)


Marliin

Syns det var classy av Sonnev å tryne rett foran en engelsk gutt. Bare for at han skulle hjelpe henne opp selvfølgelig..


hahaha
Guiden tror han het BlairVet at jeg har fine ben med 300 blåmerker, jeg aner ikke hvor de kommer fra så jeg har ingen unskyldning. Merker at jeg skal ta meg en tur i solariumet snart og haha!
08/06-11 

Idag spilte vi paintball og det var kjempegøy! Jesus jeg kommer til å få et blåmerke til på hånda mi men det var verdt det når jeg fikk skyti på noen og eheh headshot. Som ikke var med vilje, det var bare mine syke kunnskaper om gevær som gjorde at jeg automatisk siktet på hodet. 

Det har vært utrolig koslig på tur, kommer til å savne klassen så utrolig mye! Men det skal bli reuonion en dag det lover jeg! Men før den tid skal jeg en liten tur til USA og i morgen skal jeg på intervju med EF alene i Skien! Er ganske nervøs egentlig selv om det ikke er noe å være redd for. Så blir jeg et par dager i Drammen men jeg tar med meg pcen så jeg får nok blogget!:)

Da sier jeg godnatt og legger meg etter en forbanna slitsom dag:))
C

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bymoi

bymoi

15, Tinn

Lady Gaga.Bruno Mars. USA.Ben And Jerrys. Bubblegum.Iphone. Coconuts.Summer. Makeup.bM.Lush. GHD.Tea.

Kategorier

Arkiv

hits