Avslutning for verdens beste klasse

Hei.

Idag var det klasseavslutning og det var så utrolig trist. Klassen vår er som en familie jeg kødder ikke, uansett hvor forskjellige vi er så blir alle godtatt slik som de er. Alle de årene her har jeg blitt sykt irritert over musikken som alltid blir spilt, altså rånesanger, sanger om pupper og drikking. Men nå innser jeg faktisk at jeg kommer til å savne det litt... Jeg klarte å ikke gråte gjennom hele avslutningen men så når det var over klarte jeg ikke mer og gråt litt, eheh bare litt for jeg klarer å stoppe liksom. 

Det er bare 8 fra min klasse som skal på studiespess på Rjukan, det blir så uvant å ikke se de samme trøtte fjesene hver dag. Jeg er kjempeglad i alle sammen og holder på å begynne å gråte igjen når jeg skriver. Men jeg vet at det kommer sikkert til å bli bra neste år også, jeg husker hvor jævlig jeg gruet meg til å starte på ungdomskolen. Men det gikk kjempebra tilslutt jeg ble faktisk best kjent med de jeg ikke trodde jeg ville få kontakt med i det hele tatt. Jeg har blitt mer "openminded" med årene som har gått og jeg tror det er veldig bra at jeg er mer innstilt på å bli kjent med flere isteden for å dømme de før vi har blitt kjent! 

Jeg ser jo nå i ettertid at jeg vil savne AUS, men det gjelder folkene ikke selve skolen. jeg er ikke så fan av systemet og planleggingen der men nå er jeg heldigvis ferdig med det. Vi har så mange bra minner, så mange bra sitater og tre år som vi kan se tilbake på i ettertid og jeg kommer hvertfall til å tenke at det ikke var så ille alikevel..


Ingebjøørg, jeg er så glad i deg og jeg griner fordi du skal reise fra meg din dritt:( Vi skal holde kontakten jeg lover!

Tna kontaktlærerne<3
Dere kommer aldri til å bli glemt det lover jeg!

Det må forresten være noe med 16+meg+USA fordi for nøyaktig ett år siden reiste vi til USA, og idag ringte EF til mamma og sa at de var veldig imponerte over søknaden min+ intervjuet og sa at jeg kom med. Så da mangler jeg bare en familie å bo hos! 

C

4 kommentarer

Pus

17.jun.2011 kl.01:35

Jeg kommer til å savne deg og christine, sammen med alle dere andre <3<3<3 altfor trist at vi ikke går i samme klasse lengre.... :(((

Miriam

17.jun.2011 kl.01:41

Det var fint bilde av meg må jeg si xD

Lykke til Christine :))) Håper det er en familie som vil ha deg :P

Kommer til å savne deg veldig :((

Men lykke til MASSE ::)) <3

Pus

17.jun.2011 kl.02:46

OMG SE PÅ TOMMY MELLOM MEG OG BRUNO!!!!!!!!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

2. BILDE BTW!

tone

17.jun.2011 kl.10:09

<3

Skriv en ny kommentar

bymoi

bymoi

15, Tinn

Lady Gaga.Bruno Mars. USA.Ben And Jerrys. Bubblegum.Iphone. Coconuts.Summer. Makeup.bM.Lush. GHD.Tea.

Kategorier

Arkiv

hits