Today it's Saturday and Sunday comes afterwards

Hei.

Så nå jeg våknet idag var jeg sikker på at det var søndag. Så jeg ble skikkelig forbanna når pappa kom og vekte meg, fordi hvis det hadde vært søndag idag så hadde det vært mandag i morgen(har lært litt av Rebecka Black)  og hvis det hadde vært mandag imorgen måtte jeg ha stått tidlig opp, ergo jeg ville sove lenge idag fordi jeg måtte stå opp klokken sju i morgen. Men så var det lørdag, heheh da ble jeg veldig glad for å si det sånn! En dag til å sove lenge på!

Jeg er glad for at jeg har jobb i sommer siden jeg skal kjøpe meg noen ting som jeg jeg trenger veldig. Kunne ikke levd uten liksom,  mac, Mulberry veske, extensions osv.. Og da er det kjekt å ha ikke bare en men to sommerjobber! Jeg blir så rastløs av å bare sitte hjemme og jeg gidder ikke reise til til Sandviken når det er halveis bra vær det er ikke gøy.. Så 8 timers arbeidsdag her kommer jeg wohoo!

Sånn btw siden jeg er Harry Potter enrd så er jeg veldiiig nysgjerrig på hva pottermore er! Og jeg gleder meg helt sykt til Deathly Hallows part two kommer, jeg kommer til å grine big time veit jeg..

- Flere enn meg som skal ha sommerjobb?

C

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bymoi

bymoi

15, Tinn

Lady Gaga.Bruno Mars. USA.Ben And Jerrys. Bubblegum.Iphone. Coconuts.Summer. Makeup.bM.Lush. GHD.Tea.

Kategorier

Arkiv

hits